Hi there

...just another blog, just another life...

woensdag 3 april 2013

Woensdag 3 april

11.15 ....Nieuwste ontwikkelingen; ze brengen een auto helemaal vanuit Las Vegas. Dus hij wordt verwacht rond 4 uur...... aan de balie bij Best Western werden we weer heel goed geholpen. Die mevrouw sprak met Alamo en legde het nog eens allemaal goed uit... ik ook nog met die mevrouw gepraat aan de telefoon. Ging allemaal 'sivalized'. Alle kosten   die we maken moeten we verhalen op Alamo. Een nacht bijgeboekt.... en om deze dag toch nuttig te besteden een .... gereserveerd ( hebben ze bij de balie gedaan) voor een tour: Antilope Canyon. Ze komen ons straks ophalen bij het hotel.

3 april

Wat een vervelende toestand is dit. Gisteren vroeg in de middag begon de auto vreemde geluiden te maken. We waren net bij Lake Powell geweest. De dichtstbijzijnde plaatsje was Page... daar een garage gezocht. Ze hielpen goed. We mochten daar ook bellen met de autoverhuurbedrijf.
Ze hebben de auto ook nagekeken; iets met aankoppelen aan een computer en het is echt fout. Ik vroeg of het gevaarlijk was geweest. Ja zei die man. Heel die moter is aan gort... blijkbaar hebben ze voor de overdracht niet naar de oliepijl gekeken waardoor er wrijving ontstaat en deeltjes metaal in de olie komt. Zoiets in ieder geval...... gisteren zouden ze een nieuwe auto sturen van Flagstaff af. Zou dan rond 18.00 hier zijn.
...........Weer gewijzigd... is geen auto beschikbaar......