Hi there

...just another blog, just another life...

woensdag 25 januari 2012

oncologische ravalidatie...

Voor de eerste keer daadwerkelijk SPORTEN bij de revalidatie. Erg zin in en supergemotiveerd! We begonnen met eerst de hartslagmeters aansluiten, horloge om en band om de buik heen, net onder de borst. Eerst op de 'bedden' wat rek en strek oefeningen. Al gauw had ik in de gaten dat dat helemaal niks was, zo met die pruik op mijn kop. Na een tijdje twijfelen, moffelde ik 'm ongezien onder de kussen. Toen we klaar waren, kwam ik gewoon omhoog en liep mee met de anderen naar de toestellen. De begeleidster begon uit te leggen en ineens zegt een collega'tje; "amaai, da staat u goe he?" EN IK BEGIN ME TOCH TE JÁNKEN!!! Gewoon uit schaamte. Ik gebaar de ze gewoon door moeten gaan en dat deed ze gelukkig. Traantjes gedroogd en ik was er doorheen... Weer een stap gezet!!!
Verder heerlijk gesport. Het ging super goed! En aan het einde bleek dat mijn conditie tussen de goed en zeer goed zat! Jieeeehaaaa!!!! Zo ontzettend blij en trots!
het is weer een tijdje geleden... maar vandaag viel er weer een lief kaartje in de bus... Van een oud collega van jaren terug. Zo lief!
Foto volgt...