Hi there

...just another blog, just another life...

zaterdag 18 februari 2012

18-2 13.20


Posted by Picasa

Tsitsikamma...










Posted by Picasa

Port-Elizabeth, Tsitsikamma, Knysna...

Vanuit Knysna...............
Zooooh!!!! Vannacht om een uur of een..... een hele grote KNAL. Was er een auto met twee meiden erin regen de hoge stoep op geknald. Helemaal in paniek riep die ene steeds; "get out of the f...ing car!" En hysterisch bellen met iemand (paps?) "we had a accident, the car is smashed!!" Shame!! Overal bewaking maar geen hulp... Vandaag steeds die knal in mijn hoofd gehoord...
Vanmorgen al heel vroeg op weg naar het vliegveld van Durban. Kwart over 5 weg. Vlucht ging prima en lekker snel en efficiënt. Rond 9 uur hadden we onze nieuwe huurauto, mooi en fijn ding.

We zijn naar Tsitsikamma gereden, zoals gepland. Het was erg mooi! Lekker gegeten met een prachtig uitzicht.
Daarna doorgereden naar Knysna. We hadden verschillende accommodaties opgeschreven maar de gps op Marco's mobiel had weer kuren en kon niks vinden. We begonnen moe te worden en dus geïrriteerd en besloten dat we maar snel iets zouden pakken, ook al voldeed het niet helemaal... Bluh! Valt altijd tegen als je net een hele luxe plek hebt gehad... 's Avonds naar de 'Waterfront' geweest. Viel ook erg tegen omdat ik er veel te veel van verwacht had. Het was maar heel klein... Wel daar gegeten, wat lekker was. Spur! Njummy!!!
lekker gegeten met dit prachtig uitzicht...
deze fish-cakes proefden precies zoals mijn mam ze maakte!! Heerlijk!
Posted by Picasa

Tsitsikamma...

Posted by Picasa
Posted by Picasa