Hi there

...just another blog, just another life...

vrijdag 26 augustus 2011

van een oude vriendin!

Van Brigitte, een oude schoolmaatje uit de jaren van 'Mode en Kleding'
 

Posted by PicasaZo ontzettend lief!!!!!!!!
Marco bracht het mee toen ik in het ziekenhuis lag. Wat een opkikker!!

zwanger?



Zondag 26 augustus 2001
Ik geloof dat het zover is: dat ik zwanger ben… Maar zeker weten doe ik het niet. Alweer zo’n raar verhaal. Vandaag ben ik 13 dagen “over tijd”, terwijl ik altijd keurig op tijd ben. Morgen ga ik naar de huisarts. Ik heb namelijk al 2 zwangerschaptesten gedaan: allebei negatief. Snap er helemaal NIKS van.
Of ik me anders voel? Ja, eigenlijk wel, maar het kan ook zijn dat ik dat wil voelen. Soms voel ik wat krampjes in mijn onderbuik en mijn borsten zijn gevoeliger. Raar hoor! Stiekem hoop ik ontzettend dat ik zwanger ben. En aan de andere kant probeer ik heel nuchter te blijven: zo van het zal wel niet! Tegen Marco zeg ik er zo min mogelijk over want hij houdt al helemaal niet van dat zwangere gedoe! En zeker als nog niets zeker is. Morgen weten hopelijk iets meer!


Maandag 27 augustus 2001

JOEPIE- DE POEPIE!
Het is echt waar! Ik ben weer zwanger. Vandaag naar dokter Smulders geweest. Na een verhaal over dat het wel meer voorkomt dat vrouwen een menstruatie overslaan in verband met stress, aankomen of afvallen, of er inderdaad teveel mee bezig zijn, deed hij de test. Ik had urine meegenomen. Het was zó spannend, net alsof je binnen een paar minuten gaat horen of je de lotto hebt gewonnen of niet. In het begin kleurde de streep niet, toen een klein beetje. Dr. Smulders zei: ”volgens mij is het positief” en gin het even nog laten zien aan de assistentes. “ Geen twijfel mogelijk!”zei hij bij binnenkomst “positief”.
                        GEWELDIG!!   Tjonge, wat was ik blij. Tegen Lars verklaarde ik mijn blijdschap door te zeggen: “Ja mama is gezond”. Toen de dokter even weg was om de test te halen, legde ik hem uit dat de dokter ging kijken of alles goed is met mama).

Ik ben dus vandaag 5 weken en 4 dagen. Donderdag wordt dé teldag.         25 APRIL 2002 is de uitgerekende datum.
Nu maar hopen dat alles goed gaat. Ik moet er wel rekening mee houden dat het soms
(vaak) ook misgaat, zodat de teleurstelling te dragen is… (Beetje vreemde uitspraak, besef ik wel).

Ik ben ontzettend blij!!! En ook blij dat ik het toch goed gevoeld heb aan mijn lijf.