Hi there

...just another blog, just another life...

zondag 29 januari 2012

wat ben ik toch een trut. marco hier maar sjouwen, koken wassen, was vouwen. En wat doe ik? Klagen dat de was te vochtig uit de droger komt en dat de handdoeken kleiner opgevouwen moeten worden!! Nekschot!

Mulberry Lane Luxury Suites

Mulberry Lane Luxury Suites

Tot nu toe is dit de enige accomodatie die we hebben gereserveerd... Prachtig!!! Ik ben dol op zijde rupsen. Vroeger ook gehad, in een schoendoos. Mooie beestjes. Een bepaalde geur... Kijk er naar uit!
Goed geslapen. Niet zo veel pijn meer. Alleen arm is blauw en gezwollen. Ik durf even niet naar dingetjes te kijken voor onze Afrika-reis, want ik moet nog even afwachten wat de orthopeed morgen zegt... Spannend. Marco vind het vreemd dat ik nu al terug moet komen.... Het weinig kunnen doen vind ik weer het ergste. Marco heeft het er maar druk mee. Stofzuigen, de was, bedden verschonen, koken, boodschappen doen. Pfff, en dan ook nog eens werken erbij! Ik wordt al wat handiger, kan al zelf mijn beha aantrekken. Vandaag ben ik ook veel optimistischer als gisteren... Maar helemaal eerlijk vind ik het nog steeds niet! Marco is weer mijn reddende engel. Love him so!