Hi there

...just another blog, just another life...

zaterdag 27 oktober 2012

drukke zaterdag

Een drukke maar goede dag. Met zijn drietjes naar Tilburg. Ingeborg is jarig en wordt 14. Lars zonder mopperen mee en hij was heel de dag heel gezellig. Leuke vent! Eerst zijn we naar papa's flat gegaan om te checken of er post/rekeningen lagen. Heel de brievenbus vol. Toen we binnen kwamen schrok ik  me rot: Mark was er ook... Niet verwacht omdat hij eerder zie dat de weekenden voor zijn familie was... Hij was heel vriendelijk en hij is zo ontzettend hard aan het werk. Niet normaal. Als ik vraag of hij er spijt van heeft vqn het overnemen maakt hij een grapje dat hij dat meteen al had. hahaha... Is toch een leuke jongen eigenlijk. Raar om weer weg te gaan en hem daar achter te laten... Wat een immense klus... Respect!

Bij de Haersen was het gezellig en ging goed. Toen er werd gevraagd hoe het met mij ging zei ik stralend: hártstikke goed!!! Met een stalen gezicht hahaha!

Daarna zijn we gaan eten in Biest -Houtakker... lekker wokken... Het was HEEEEEEERlijk!!!! En lekker witte wijn gedronken. Gewoon gezellig, niet om teut te worden...