Hi there

...just another blog, just another life...

woensdag 30 mei 2012

woensdag

Uitslag botscan oncoloog...... alles goed, niks geks....
Korte omschrijving voor iets met veel angst en onzekerheid. Alweer!

zoon...

Zaterdag geslaagd voor wat leuke kleren voor Lars. Hij moest zelf mee want er moesten 2 t-shirts geruild worden... hij vond ze niet leuk... heeft duidelijk een andere smaak dan ik... De spanningen liepen dus weer hoog op en mama weer over de flos! Maar goed, missie volbracht en zelfs een zonnebril en twee gave underpants gescoord a 12,5 per stuk... Lars krijgt zoals alle jongeren de behoefte aan merkkleding en das even wat anders als al mijn eeuwige koopjes... geeft niks, ik gun het hem en hij waardeert het denk ik wel... and he looks great!!!!!!

mam en Ad komen eten...

Tweede pinksterdag zijn mam en Ad hier komen eten. Heerlijk weertje en lekker buiten gezeten Lars even naar de kermis geweest. De curry was erg goed gelukt al zeg ik het zelf...

wandeling cadeau

was een half uur te vroeg bij Kim....foutje... ben maar lekker even gaan lopen bij de put daar. Zo mooi weertje ook. Was zo om. Ik mocht haar horloge even om, lief he? Het was weer goed bij Kim, vooral wat ze doet met mijn rug links...supergoed!

dagje ziekenhuis...

Lange dag in het ziekenhuis....om half twaalf foto van mijn hand, toen weer wachten.... echo van mijn hand en inmiddels was ik te laat voor labo. Om twaalf uur, drie kwartier te laat voor botscan en bleek dat ik daarvoor ook nog ingespoten moest worden en pas twee uur later de scan kreeg... pffff. Nou ja, ik ben inmiddels een ster in het beste maken van een slechte situatie, dus maar even het centrum in... Kwam goed uit want de föhn was ontploft en ik had Lars beloofd dat ik er vandaag een zou gaan kopen. Kwart voor drie weer terug voor de scan wat ook weer twee keer moest, geen idee waarom.  Dus twee keer 22 minuten.... daarna tot 17.15 wachten op labo (bloedafname) want eerder op de dag konden ze geen bloed trekken uit die ene arm omdat net die vloeistof was ingespoten... ach, de dag weer goed doorgekomen....... Wél leuk;... de duifjes zijn geboren! What a ugly motherfuckers, hahaha.