Hi there

...just another blog, just another life...

dinsdag 24 januari 2012

Ik gá d'r voor!

De tweede keer sporten bij de revalidatie in het ziekenhuis. Het gaat zooo ontzettend goed en het is zo fijn om dit te doen met mede-borstkanker maatjes. Ik voel me er super goed bij! We lopen rond zonder onze pruiken en hebben het onder andere over protheses en specifieke klachten behorende bij dit alles. Heerlijk om gewoon te kunnen vertellen zonder bang te zijn dat je zit te zeuren. En om de verhalen en dagelijkse ongemakken te horen van de anderen. Ik voel (nu al!) een sterke verbondenheid met al deze vrouwen. Weer een prachtige ervaring om in mijn rugzak te stoppen. Morgen mag ik weer en ik heb er zin in!!! Wie had ooit gedacht dat ik zo enthousiast zou zijn over sportieve activiteiten!!!
Lars is vrolijk, aardig en zingt een melodietje... Ik vraag verbaasd "what struck you!" En zonder nadenken antwoord ie; "Lightning" hahahahaha. Pubers!!

heerlijke dag

Zo'n fijne dag gehad vandaag. Begon goed, geen gedoe met Lars... Verder lekker huisgehouden. Bijvoorbeeld de medicijn-lade uitgemest. Heel veel dingen weggedaan die over de datum waren... Hoezo bewaarziek??? Ook de koelkast uitgemest en weer lekker netjes. De gang ook. En nog een paar klusjes. Goed bezig, al zeg ik het zelf.

Nog iets waar ik SUPERBLIJ mee ben.........We hebben een Galaxy Tab gekocht!!! Zooo gaaaaf!! Je kunt er zoveel mee. We willen 'm straks ook meenemen naar Zuid-Afrika. Ik wil graag vanuit daar een blogje bijhouden van de trip, ook zodat mam alles op de voet kan volgen. Moet nog even uitvogelen hoe en wat. Wat ben ik toch een verwend nest he!